loader image
Image Alt

PressReader Zona

Press Reader Zona

Room details

Press Reader zona

 

Besplatne domaće i inozemne novine i časopisi tijekom vašeg boravka u hotelu Esplanade!

Prateći najnovije svjetske trendove u pružanju luksuznih usluga, hotel Esplanade u svoju je ponudu uveo uslugu PressReader zone kojom gostima tijekom njihova boravka u hotelu Esplanade pruža mogućnost da uživaju u više od 4.000 domaćih i inozemnih dnevnih novina i časopisa iz više od 100 zemalja na 60 jezika – dostupnih besplatno za listanje na vlastitom pametnom telefonu ili tabletu.

Esplanade prvi predstavio PressReader

Gosti se mogu koristiti uslugom tijekom njihova boravka sobi, health clubu, za vrijeme ručka, dok ispijaju kavu ili pak, održavaju sastanak i konferenciju.

Svaki gost koji ima vlastiti pametni telefon ili tablet uređaj besplatno se spoji na hotelski bežični internet, potom preuzima aplikaciju PressReader na svoj uređaj na www.pressreader.com ili putem App Store, a kada jedanput pokrene aplikaciju, kasnije je jednostavno pokreće unutar PressReader zone, odabire naslove i uživa u čitanju. Ako gost nema vlastiti tablet, osoblje u Esplanade baru ustupit će hotelski tablet uređaj na korištenje.

Esplanade se može podičiti da je prvi hotel u svijetu koji je ponudio ovu uslugu svojim gostima i to još pred kraj 2012. godine tijekom testne faze aplikacije.

Uživajte u čitanju!

Your Reservation

0$
0$

Pratite nas i podijelite iskustvo

Newsletter

You don't have permission to register