loader image
Image Alt

Black Friday - 30% popusta na rezervacije smještaja u 2024. godini

Black Friday – 30% popusta na rezervacije smještaja u 2024. godini

Planirajte svoj odmor u 2024. već danas i rezervirajte smještaj u kultnom zagrebačkom hotelu Esplanade!

Prepustite se raskošnim sobama, prepoznatljivoj usluzi i impresivnom pogledu na grad. Ostvarite 30% popusta na rezervaciju vrhunskog smještaja u ovom jedinstvenom povijesnom hotelu u samom srcu Zagreba, koji će vas oduševiti svojom dugom tradicijom, prekrasnom arhitekturom i interijerom te nagrađivanom gurmanskom ponudom.

 

Rezervirajte svoj smještaj na internetskoj stranici hotela  www.esplanade.hr u razdoblju od 21. do 29. studenog 2023 (izuzev određenih perioda)! Rezervaciju je moguće izvršiti samo putem službenih internetskih stranica hotela Esplanade za razdoblje od 1. siječnja do 30. prosinca 2024. godine prema raspoloživosti smještajnih kapaciteta. Popust se odnosi samo na rezervaciju smještaja, ne i na ponudu hrane i pića. Popust nije moguće zamijeniti za novac ili drugu hotelsku uslugu i nije ga moguće kombinirati ni zbrajati s drugim popustima.

 

Rezervacija smještaja može se otkazati bez naknade najkasnije do 16:00 na dan prije dolaska. U slučaju otkazivanja rezervacije nakon tog vremena ili u slučaju nedolaska, vaša kreditna kartica bit će terećena za prvu noć prema cijeni navedenoj u vašoj potvrdi rezervacije.

BLACK FRIDAY REZERVACIJA

Za sve dodatne informacije obratite se odjelu Rezervacija:

    +385 (0)1 45 666 00

     [email protected] 

www.esplanade.hr

 

 

Objavljeno: 21.11.2023.

You don't have permission to register