loader image
Image Alt

Smještaj Smještaj

Vaš dom u Zagrebu

Svaka od naših pomno dizajniranih i prostranih soba nudi tradicionalan holivudski glamour u srcu Zagreba, živopisnoga glavnoga grada Hrvatske.

Od maštovitog uređenja interijera do raskošnih mramornih kupaonica ponuđenih u svakoj od naših 208 soba i apartmana, sa svakim se gostom naše pažljivo i stručno osoblje ophodi kao s VIP gostom.

Zadivljujući pogled na grad, te besplatni super-brzi internet, cijeli niz pogodnosti u sobama, sobe u cijelosti bez pušenja i sofisticirani interijer nude gostima prâvi osjećaj doma.

$

$

Superior Soba

Opustite se u luksuzu i iskusite doživljaj prekrasno dizajnirane, dobro opremljene hotelske sobe koja pruža najveće moguće ugađanje i besprijekornu razinu usluge u srcu Zagreba.

Deluxe Soba

Na svega nekoliko koraka od željezničkog kolodvora i drugih arhitektonskih dragulja u art deco stilu, ova kategorija sobe nudi potpuni odmor i opuštanje u srcu Zagreba.

$

$

Junior Deluxe Apartman

Junior Deluxe apartmani s prekrivačima od guščjeg perja, prostranom tuš-kabinom i trosjedom na razvlačenje maštovito su dizajnirani za potpuno opuštanje i produktivnost.

Deluxe Apartman

Bezvremenska elegancija, vrhunski dodatni sadržaji i posvećivanje pažnje detaljima objedinjuju se kako bi pružili jedinstven osjećaj doma daleko od kuće.

 Raskošne sobe i apartmani pomno su osmišljeni kako bi vam pružili osjećaj doma. Prepustite se besprijekornoj kombinaciji art-decoa i udobnosti 21. stoljeća uz dodir glamura i luksuza.

Esplanade Apartman

S više od 120 prostranih kvadratnih metara Esplanade predsjednički apartman s raskošnom blagovaonicom i dnevnim boravkom te jedinstvenim pogledom na park s fontanom i središte Zagreba pruža istinski luksuz za dušu i sva osjetila.

You don't have permission to register