loader image
Image Alt

Dani divljih šparoga u Le Bistrou

Dani divljih šparoga u Le Bistrou

Uživajte u prvim danima proljeća i prepustite se afrodizijačkim svojstvima ove naizgled skromne namirnice koju je chefica Ana Grgić Tomić pretočila u primamljive kulinarske užitke.

Tartar od usoljenih kozica, mousse od kozje skute, kremasti rižoto, quiche od brie sira i drniškog pršuta – u kombinaciji s glavnom zvijezdom proljetnih stolova – divljim šparogama.

Planirajte svoja druženja u šarmantnom ozračju Le Bistroa uz čašu vrhunskog vina i pjenušca i prepustite se u bogatom okusu divljih šparoga.

 

Menu je dostupan od 5. travnja 2024. do raspoloživosti namirnice.

 

Rezervacija stola:

+385 (0)1 4566 611

[email protected]

OBJAVLJENO: 5. travnja 2024.

You don't have permission to register