Dani jagoda u Le Bistrou
Okusite zrake proljeća u privlačnim slasticama nadahnutim sočnim domaćim jagodama koje potpisuje chefica Ana Grgić Tomić.
Počastite se izvanrednim gurmanskim kreacijama poput kremaste riže s limetom i vanilijom uz karamel i coulis od jagoda, kušajte biskvit od kokosa sa snijegom od kokosa, hrskavi tart s kremom od šampanjca u bezvremenskom spoju sa svježim jagodama ili primamljivi crème brûlée od tamne čokolade s frangipaneom od pistacija.
Prepustite se francuskom šarmu kultnog zagrebačkog Le Bistroa, uživajte na živopisnoj terasi s pogledom na grad i nazdravite proljeću uz okus domaćih jagoda i pjenušac Rosé Kota 260 .
- Dani jagoda u Le Bistrou – jelovnik
Rezervirajte svoj stol:
+385 1 4566 611
*Trajanje promocije ovisi o raspoloživosti svježih domaćih jagoda.