loader image
Image Alt

Gurmanske kreacije proljeća

Dani jagoda u Le Bistrou

Okusite zrake proljeća u privlačnim slasticama nadahnutim sočnim domaćim jagodama koje potpisuje chefica Ana Grgić Tomić.

 

Počastite se izvanrednim gurmanskim kreacijama poput kremaste riže s limetom i vanilijom uz karamel i coulis od jagoda, kušajte biskvit od kokosa sa snijegom od kokosa, hrskavi tart s kremom od šampanjca u bezvremenskom spoju sa svježim jagodama ili primamljivi crème brûlée od tamne čokolade s frangipaneom od pistacija.

 

Prepustite se francuskom šarmu kultnog zagrebačkog Le Bistroa, uživajte na živopisnoj terasi s pogledom na grad i nazdravite proljeću uz okus domaćih jagoda i pjenušac Rosé Kota 260 .

 

 

Rezervirajte svoj stol:

+385 1 4566 611

[email protected]

 

*Trajanje promocije ovisi o raspoloživosti svježih domaćih jagoda.

You don't have permission to register