loader image
Image Alt

Fitness

Fitness

Room details

Osjetite vaše mišiće da rade

 

Naš Health Club nudi odlično opremljeni fitness centar koji posjeduje muške i ženske saune te mnoštvo sprava i rekvizita koji kroz vježbanje omogućuju održavanje fizičke kondicije, oblikovanje i izgradnju mišića te služe u rehabilitaciji.

U Health Clubu nudimo mogućnost vježbanja na vrhunskoj spravi – Power Plate® – koja radi na principu vibracija, a mogu je koristiti osobe svih uzrasta.

Ako želite biti aktivniji i smanjiti zdravstvene probleme kao što su bol u leđima, kardiovaskularni problemi i stres, predlažemo vam da isprobate individualne vježbe – naš fitness centar ima profesionalnog osobnog trenera. Dosljedan trening koji odgovara vašim potrebama, učinit će da se osjećate bolje, izgledate bolje i spavate bolje.

Fitness centar mogu besplatno koristiti svi gosti koji borave u hotelu.

Provjerite kompletnu ponudu i cjenik Health Cluba :

 

Health Club brošura

 

Health Club
T. + 385 1 4566 059
M. + 385 91 4566 601
E. [email protected]
W. http://healthclub-esplanade.com

 

Postanite članom Health Cluba

 

BASIC ČLANSTVO
Korištenje fitnessa i saune do 18 sati, dijagnostika i izrada plana vježbanja, voće i voda tijekom treninga.

 

SILVER ČLANSTVO
Korištenje fitnessa i saune 7 dana u tjednu, pristup centru 0-24 sata, dijagnostika i izrada plana vježbanja, trener na raspolaganju radnim danom 16-22 sata, voda i voće tijekom treninga.

 

GOLD ČLANSTVO
Korištenje fitnessa i saune 7 dana u tjednu, pristup centru 0-24 sata, dijagnostika i izrada plana vježbanja, trener na raspolaganju radnim danom 16-22 sata, čuvanje i pranje opreme, dvije masaže mjesečno te voda i voće tijekom treninga.

 

PLATINUM ČLANSTVO
Korištenje fitnessa i saune 7 dana u tjednu, pristup centru 0-24 sata, dijagnostika i izrada plana vježbanja, trener na raspolaganju radnim danom 16-22 sata, čuvanje i pranje opreme, četiri masaže mjesečno te voda i voće tijekom treninga.

Za jednokratnu uplatu članarine u trajanju od tri mjeseca imamo za vas poseban poklon iznenađenja.

Your Reservation

0$
0$

Pratite nas i podijelite iskustvo

Newsletter

You don't have permission to register