loader image
Image Alt

Incentive

Incentive

Room details

Avantura i uzbuđenje

 

Iskustvo osoblja i njihova posvećenost detaljima, u kombinaciji sa spektakularnim hotelskim prostorima, uslugom i lokacijom, čine Esplanade Zagreb destinacijom pogodnom za incentive putovanja bez premca. Kroz programe incentive u Zagrebu otkrijte fascinantni vjekovni Gornji grad, na putovanju kroz povijest od srednjeg vijeka do zlatnog doba Austrougarskog carstva. Unaprijedite svoja team building iskustva sudjelujući u nečem posve drugačijem; pokušajte paliti plinske svjetiljke na drevnim ulicama srednjovjekovnog Gornjeg grada. Iskusite nezaboravno uzbuđenje prilikom leta balonom ponad grada. Posjetite prekrasnu Opatiju, koja je izgrađena za vrijeme vladavine cara Franja Josipa krajem 19. stoljeća. Nekoć omiljeno ljetno utočište kraljevskih i plemićkih obitelji i dalje privlači svojom cijelogodišnjom blagom klimom i širokom gastronomskom ponudom.

 

Prijedlozi za incentive

ZAGREB
Otkrijte kulturno i povijesno blago na programima incentive u Zagrebu. Pronađite Gričku vješticu kroz uzbudljivu “igru” otkrivanja zle vještice. Doživite Zagreb na drugačiji način – osigurajte dobru zabavu privatnom vožnjom tramvajem po gradu, uz pjenušac i glazbu. ‘Donesite’ svjetlo Gornjem gradu paljenjem stare plinske svjetiljke i saznajte više o zagrebačkoj fascinantnoj povijesti i legendama. Otkrijte Zagreb iz posve drugačije perspektive – uživajte u panoramskom pogledu na grad iz balona na topli zrak. Vratite se u povijest. Organizirajte svoje događaje u povijesnim palačama ili drugim ekskluzivnim prostorima u gradu Zagrebu. Vaši gosti zasigurno će biti oduševljeni. Mnoštvo je načina da doživite grad na način da će vam ostati u duboko u sjećanju.

 

HRVATSKO ZAGORJE
Regija Zagorje poznata je po zelenim brežuljcima i brojnim slikovitim dvorcima, ljetnim palačama i rezidencijama, a nadaleko je poznata po

prekrasnim naseljima, ljekovitim toplicama i vinogradima. Istražite Kumrovec – prekrasno etno-selo i mjesto rođenja bivšeg predsjednika Jugoslavije Josipa Broza Tita. Svakako posjetite neke od srednjovjekovnih dvoraca – Veliki Tabor i Trakošćan – zadivit će vas svojom ljepotom. Organizirajte potragu za blagom i doživite doba borbi vitezova.

 

SAMOBOR
Slikoviti mali gradić nedaleko od Zagreba, poznat je po slasnim kremšnitama, kristalu, karnevalu i muzeju Marton – jedinom privatnom muzeju u Hrvatskoj koji predstavlja kolekciju umjetnina svoga vlasnika. Kušanje vina je nezaobilazno ako se nađete u ovoj regiji, stoga se pripremite na istraživanje brojnih vinskih cesta i lokalnih tradicionalnih restorana koji nude domaću hranu.


VARAŽDIN
Samo jedan sat vožnje od Zagreba, Varaždin je grad glazbe, baroka i cvijeća, a prozvan je i Malim Bečom radi jedinstvene arhitekture i izgleda. Uživajte u šetnji glavnim trgom i razgledavanju dvorca smještenog u centru grada. Ne propustite Špancirfest i posjet Varaždinu kojeg je New York Times uvrstio na listu gradova koji se moraju posjetiti u 2014. godini.

 

KAVA U DUBROVNIKU
Odletite u Dubrovnik – prekrasan grad na jadranskoj obali pod zaštitom UNESCO-a – uživajte u kulturnom nasljeđu, nevjerojatnoj povijesti, arhitekturi i zapanjujućoj prirodi. Dođite onamo ujutro, popijte kavu, otplivajte u kristalno čistom moru nakon razgledavanja te se u večernjim satima vratite u Zagreb.

Mnogo je načina da se uključite u incentive u Zagrebu, u njegovoj okolici i u Hrvatskoj. Za dodatne informacije, ideje i detalje o tematskim razgledima i team building programima, molimo vas da se obratite našem Uredu prodaje i svakako posjetite službenu stranicu Turističke zajednice grada Zagreba i Hrvatske turističke zajednice.

Your Reservation

0$
0$

Pratite nas i podijelite iskustvo

Newsletter

You don't have permission to register