loader image
Image Alt

Matcha popodnevni čaj

MATCHA POPODNEVNI ČAJ

Doživite čarobno iskustvo japanske ceremonije ispijanja popodnevnog čaja. 

Prepustite se art déco ozračju Esplanade bara ili kultne terase Oleander i kušajte selekciju finih malih zalogaja prepunih hranjivih sastojaka koji ne sadrže laktozu, gluten, namirnice životinjskog podrijetla ni rafinirani šećer*. Privlačna selekcija ručno rađenih zdravih zalogaja i slastica priprema se od pomno biranih sastojaka i poslužuje na etažeru uz jedan od najzdravijih napitaka na svijetu – matchu.

 

Matcha je fino mljeveni prah napravljen od mladih listića zelenog čaja u Japanu, a prepoznat je diljem svijeta zbog svojih blagodati i povoljnog učinka na organizam. Matcha by Materia odlikuje se vrhunskom kvalitetom, bogatom zelenom bojom i posebnim umami okusom. Sadrži prirodni kofein koji se postupno oslobađa tijekom dana, pružajući stabilniju i dugotrajnu energiju. Bogata je antioksidansima, vitaminima i mineralima, poboljšava fokus i koncentraciju, ubrzava metabolizam, štiti srce i pomlađuje iznutra i izvana. Iako je prisutna od davnina, matcha je savršeni napitak novog doba. 

 

Esplanadin Matcha popodnevni čaj by Materia sadrži kolekciju malih zalogaja i slastica koje se poslužuju na etažeru uz odabrani matcha napitak poput matcha čaja, cappuccina ili ice lattea uz dodatak bademova, kokosova ili sojina mlijeka, ekstrakt vanilije i prirodni brezin šećer, javorov sirup ili med. Ponuda je osmišljena za dvije osobe te stoji 395 kuna (52,43 €*). Matcha popodnevni čaj dostupan je svaki dan u Esplanade baru i na terasi Oleander u periodu od 12 – 18.30 sati sve do jeseni.
Stol je moguće rezervirati telefonski na 01/45 666 33.

 

*Cijena u eurima (€*) je informativna. Za preračunavanje cijena iz HRK u eure primjenjuje se službeni fiksni tečaj konverzije (1 € = 7,53450 HRK).
Objavljeno: 12.5.2022.
You don't have permission to register