loader image
Image Alt

Najromantičnije Valentinovo u gradu

Proslavite ljubav u Esplanadi

Provedite Dan zaljubljenih s voljenom osobom u bajkovitom ozračju hotela Esplanade i dopustite da božanstvene delicije i dašak glamura rasplamsaju ljubavne iskrice. 

Iznenadite voljenu osobu čarobnom večerom u otmjenom restoranu Zinfandel’s, nazdravite vječnoj ljubavi uz autorski koktel Love Poison po izboru Vjenceslava Madića Master Kishonija i prepustite se sljedovima privlačnih okusa po izboru chefice Ane Grgić Tomić, kao što su tartar od Jakobovih kapica s yuzu gelom, gnudi s kremom od pečene mrkve, poširani file lista, biserka s kremom od pastrnjaka i zavodljive ledene slastice s malinama, bijelom čokoladom i pitajom. Romantičnu atmosferu dodatno će začiniti ljubavni klasici u izvedbi pijanistice Marine Matolić, a dame očekuje crvena ruža i mali znak pažnje poznate domaće kozmetičke kuće Nikel.

Gala valentinovska večera u restoranu Zinfandel’s poslužuje se u srijedu, 14. veljače 2024. od 19 sati te iznosi 125 € po osobi. Jelovnik uključuje koktel dobrodošlice i pet sljedova pomno biranih delicija. Broj stolova je ograničen. Obavezna je prethodna rezervacija stola na broj 01 45 666 44.

Nastavite slavlje uz prigodne valentinovske koktele u romantičnom ozračju Esplanade 1925 Lounge & Cocktail bara, koji će tijekom veljače obilježavati Valentinovo posebnom ponudom privlačnih koktela. Cupid’s Arrow, Power of Love, Sweetheart – dopustite da Esplanadini koktel-majstori pripreme za vas fantastične koktele za zaljubljene. Za rezervaciju stola u Esplanade 1925 Lounge & Cocktail baru nazovite broj 01 45 666 33.

Poželite li provesti noć s voljenom osobom, rasplamsajte strasti i provedite najdivnije trenutke u nekoj od raskošnih Esplanadinih soba i apartmana, dogovorite da vas dočeka rashlađeni pjenušac, najfinije čokoladne praline, crvene ruže ili baloni, a jutro dočekajte uz selekciju à la carte privlačnih jela za doručak u sobi ili u restoranu Zinfandel’s. Razmazite voljenu osobu savršenim poklonom koji će dugo ostati u sjećanju. Rezervirajte smještaj na internetskim stranicama ili e-poštom na [email protected].

Iznenadite voljenu osobu najromantičnijom gestom na Dan zaljubljenih. Naši vrsni slastičari pripremili su najslađi poklon – prigodnu slasticu s malinama i baršunastom ruby čokoladom u obliku srca pakiranu u pažljivo dizajniranoj ružičastoj kutiji s mašnom.

Poklon-kutiju moguće je naručiti unaprijed (najmanje 12 sati unaprijed i najkasnije do 12. veljače 2024.) putem e-pošte na [email protected] ili telefonski na 01 45 66 023. Poklon-kutija stoji 34 EUR. Količine su ograničene.

Pogledajte

Objavljeno 26. siječnja 2024.

You don't have permission to register