loader image
Image Alt

Savršen obiteljski Uskrs

Provedite Uskrs u Esplanadi

Kultni zagrebački hotel savršeno je mjesto za obiteljski Uskrs: gurmanski užici, selekcija vrhunskih vina i pjenušaca, klavirska glazba i uskrsna potraga za pisanicama za djecu samo su dio iskustva koje će zasigurno obilježiti ovaj blagdan. Iskoristite proljetne praznike za odmor s najdražima u Zagrebu i opustite se u vedrom ambijentu restorana Zinfandel’s uz slasnu gozbu i omiljene delicije.

Obiteljska tradicija – uskrsni ručak u Zinfandel’su

Prepustite se uskrsnim specijalitetima s potpisom poznate chefice Ane Grgić Tomić – domaća šunka pečena u hrskavom kruhu, prepoznatljivi zapečeni Esplanadini štrukli, fina krem juha od proljetnih šparoga, prhke tortice s kozicama, file brancina s kremastom blitvom, pečena patka  u marinadi od naranče i meda, janjeća koljenica s pečenom palentom, juneći obrazi, tradicionalni tatarski biftek ručno kosan i pripremljen pred vašim stolom te teleći Wellington samo su neka od ukusnih jela koja vas očekuju na uskrsnom jelovniku.

Selekcija božanstvenih uskrsnih slastica u izvedbi iskusnih Esplanadinih slastičara gurmanski je doživljaj koji se ne propušta. Uživajte u neodoljivim delicijama slatkog stola i svakako kušajte prhke tortice od sira sa šumskim voćem, sočnu tortu s bademima i fantastičnu čokoladnu tortu s makom, a za pravi uskrsni doživljaj nemojte propustiti tradicionalnu Esplanadinu pincu sa sušenim voćem i citrusima, kao i prhku makovnjaču i orahnjaču te primamljiva čokoladna jaja.

Prepustite se ugođaju dok se vaši mališani zabavljaju u veseloj uskrsnoj igraonici uz animatore koji pripremaju brojne društvene igre, kao i kreativnu radionicu s bojenjem jaja i potragom za pisanicama.

Uskrsni ručak poslužuje se na Uskrs, u nedjelju, 31. ožujka 2024., od 12:30 do 16 sati u restoranu Zinfandel’s. Broj osoba je ograničen, stoga preporučujemo da stol rezervirate unaprijed. Cijena uskrsnog ručka uz čašu pjenušca, animaciju za djecu i klavirsku izvedbu iznosi 145 € po osobi, dok dječji meni iznosi 85 € po djetetu.

Rezervacija stola u restoranu Zinfandel’s:

+385 (0)1 4566 644

[email protected]

Objavljeno: 1.3.2024.

You don't have permission to register