loader image
Image Alt

Otvorena radna pozicija

Objavljeno: veljača 2023.

 

Ugostiteljski djelatnik u Esplanade 1925 baru (m/ž)

 

Za prijavu je potrebno posjedovati sljedeće praktične vještine i znanja:

 

 • priprema kave i ostalih toplih napitaka prema pravilima struke
 • prezentiranje umijeća izrade koktela
 • točenje piva iz točionika s postojanom pjenom
 • spretno posluživanje gostiju (posluživanje vina, pjenušaca i ostalih pića)
 • nužno poznavanje engleskog jezika za komunikaciju
 • poznavanje pića i karakteristika pića na tržištu.

 

Nudi se:

 • edukacija i usavršavanje za vrhunskog barmena u Esplanade 1925 Bar Academy koje vodi Bar Manager Vjenceslav Madić Kishoni.

 

Ovaj pomno osmišljeni program kreiran za edukaciju i usavršavanje osoblja Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bara provodi Vjenceslav Madić Kishoni, Bar Manager s bogatim međunarodnim iskustvom. Program se sastoji od 10 modula, a cilj je da svatko tko se zaposli u timu uspješno prođe obuku i usavršavanje za vrhunskog barmena te svlada svaki od zadanih modula. Znanje o koktelima i poslovanju barova iznimno je složeno i znatno je napredovalo te se putem interne edukacije svake godine nastoji osoblju omogućiti dobivanje potpunog znanja da bi usvojili izvrsnost kojom se diči Esplanade 1925 Lounge & Cocktail bar!

Uz suvremen pristup, obuku koju vode renomirani svjetski barmeni, velik broj praktičnih sati i andragoški način predavanja, vjerujemo da će se vaš potencijal i vještine značajno razviti i usavršiti.

 

Nudimo

 • Poticajni prihodi i bonusi
 • Mogućnost stalnog zaposlenja
 • Naknada za prijevoz
 • Topli obroci
 • Osigurane uniforme

Kontakt za slanje molbi:

T. +385 1 4566 011

E. [email protected]

 

Esplanade Zagreb Hotel

 

sinonim je za personaliziranu uslugu i vrhunske poslovne standarde. Od otvorenja davne 1925. godine, Esplanade je predvodnik trendova i inovacija u hotelijerstvu ne samo u Zagrebu već i u cijeloj regiji, a sve zahvaljujući predanosti, privrženosti i neizmjernoj ljubavi djelatnika koji su Esplanadu pretvorili u ono po čemu je poznata širom svijeta već gotovo 100 godina. – a to je „hotel s dušom i posebnom energijom”.

 

Svatko od kolega i kolegica ponosan je što je dijelom ove zadivljujuće povijesne zagrebačke arhitekture. Svakodnevno za brojne goste s veseljem stvaramo lijepe trenutke i događaje koji će im zauvijek ostati u sjećanju. Aktivno sudjelujemo u promicanju pozitivnih međuljudskih odnosa i pravih vrijednosti te pridonosimo promociji destinacije i pomažemo zajednici.

 

Mnogo novih kolega svaki mjesec započne svoju poslovnu karijeru u Esplanadi. Naša su vrata otvorena svima koji žele ići korak dalje, koji teže izvrsnosti, onima koji su predani svom poslu i kojima je zadovoljstvo gosta na prvom mjestu. Veseli nas ako imate visoko obrazovanje i iskustvo u vrlo dinamičnom hotelskom okruženju s različitim profilima gostiju, a osobito cijenimo predan0st i pozitivan odnos prema poslu.

 

Cilj nam je i dalje slijediti tradiciju pružanja vrhunske usluge svim gostima uz očuvanje ugodnog i prijateljskog radnog okruženja za sve kolege. To postižemo upravo pronalaženjem najboljeg osoblja za svako novo radno mjesto, a to su ljudi u kojima su objedinjene sve potrebne kvalitete, dok potrebna znanja i vještine prenose putem brojnih edukacija, konzultacija i treninga.

 

Stoga, ako ste vedra osoba pozitivnog duha, volite otvorenu i prijateljsku komunikaciju, imate jedinstven osjećaj za ispunjavanje i prepoznavanje tuđih potreba, težite savršenstvu u svakom pogledu, imate jaku volju za radom i napredovanjem, ostvarenjem svojih potencijala, postanite dio našeg tima i ostvarite vrijedno iskustvo.

Prijavite se danas!

You don't have permission to register