loader image

Barmeni

  /    /  Barmeni

Category:

Date:

Najbolji hrvatski barmen

Srećko Šoh, Bar Manager Esplanade Lounge & Cocktail bara započeo je svoju karijeru u hotelu prije više od 13 godina kao konobar. Srećko je upijao znanje i vještine te se kroz nekoliko godina dokazao kao vješt barmen i koktel majstor.

Srećko je sa svojim alkoholnim i bezalkoholnim koktelima sudjelovao u brojnim natjecanjima na kojima je primio i mnoge nagrade i priznanja za svoj rad. Na prvom natjecanju 1999. godine osvojio je odlično treće mjesto u pripremi kratkih aperitivnih pića i koktela. Nakon toga, Srećko je sudjelovao i u međunarodnim natjecanjima.

Ono što svakako valja spomenuti je nagrada za hrvatskog barmena godine. Nakon tog ogromnog uspjeha Srećko je sa svojim Red & Fancy koktelom,
među više od 800 barmena iz cijelog svijeta, osvojio izvrsno 8. mjesto na poznatom svjetskom natjecanju barmena u Berlinu. Srećko svoje znanje i entuzijazam svakodnevno dijeli s kolegama u Esplanade baru, koji krenuvši njegovim stopama s lakoćom prolaze natjecanja i primaju priznanja za svoje barmenske vještine.

Svakako navratite do Esplanade bara, ovaj ugodan ambijent oduševit će vas svojom toplinom, art deco uređenjem i kozmopolitskim ugođajem. Prepustite se vrhunskoj usluzi, odličnoj glazbi te opsežnoj listi neodoljivih osvježavajućih koktela. Potražite savjet barmena, preporučit će vam i pripremiti upravo ono što vam treba da bi se osjećali bolje i proveli nezaboravnu večer.

You don't have permission to register