loader image

Duga tradicija. Vrhunski dizajn. Glamur. Stil.

Dobro došli u Esplanade Zagreb Hotel

Otvoren davne 1925. godine, Hotel Esplanade jedna je od najpoznatijih i najprestižnijih građevina u povijesnoj jezgri grada. Poznat po svojoj visoko personaliziranoj i besprijekornoj usluzi, hotel je od samog otvorenja središte zagrebačkog društvenog života, a tijekom povijesti je ugostio brojne uvažene goste. Njegova bajkovita arhitektura, impresivan dizajn i nadaleko poznata usluga čine ga najprestižnijim hotelom u Zagrebu.

Spoj udobnosti 21. stoljeća i secesijske arhitekture

Doživite istinski luksuz za sva osjetila

Hotel Esplanade, smješten u srcu Zagreba, u neposrednoj blizini svih glavnih znamenitosti i atrakcija, gostima nudi vrhunski luksuz za duh i sva osjetila. Hotel duge i ugledne povijesti gostoprimstva svjetske klase, ponovno je otvorio svoja vrata 2004. godine nakon kompletne obnove, pomno dizajniran kako bi savršeno objedinio raskoš art decoa sa svim vrstama suvremenih udobnosti.

Elegancija, Suvremeno ozračje. Posvećenost detaljima.

Raskošne sobe i apartmani

Svaka od pomno dizajniranih i prostranih soba nudi tradicionalan holivudski glamour u srcu živopisnog glavnog grada Hrvatske. Od maštovitog uređenja interijera do raskošnih mramornih kupaonica ponuđenih u svakoj od 208 soba i apartmana, sa svakim se gostom naše pažljivo i stručno osoblje ophodi kao s VIP gostom. Zadivljujući pogled na grad, te besplatan superbrzi Internet, cijeli niz pogodnosti u sobama i sofisticirani interijer nude gostima pravi osjećaj doma.

$

$
Hram vrhunske gastronomije i užitaka

Najbolji zagrebački restorani

Od objedovanja nadahnutog visokim društvom do suvremenog mediteranskog bogatstva okusa i posluživanja jednostavno najboljih štrukli u gradu, nagrađivani restorani hotela Esplanade Zagreb naprosto su predvodnici u svojoj klasi. Pod vodstvom talentirane chefice Ane Grgić Tomić, među čijim vjernim gostima su i vrhunski kulinarski kritičari, predstavljamo tradiciju objedovanja u najelegantnijem hotelu u Zagrebu.

$

$
VRHUNSKI SADRŽAJI. BESPREKORNA USLUGA. PROFESIONALIZAM.

Sastanci i događanja

Veličanstveni prostori, dnevno svjetlo, tehnička podrška i besprijekorna usluga čine Esplanade Zagreb Hotel savršenim odabirom za poslovna, društvena i obiteljska okupljanja svih veličina i stilova, dok vrhunski catering i iskusni stručni tim posvećen detaljima izdvajaju hotel od konkurencije - na vama je samo da poželite.

$

$

 Bezvremenska elegancija, sofisticiranost i šarm kojim je hotel Esplanade davne 1925. godine privukao putnike slavnog Orient Expressa, danas se smatra elitnim mjestom i kulturno-povijesnom ikonom Zagreba

Ugodite sebi. Prepustite se uživanju. Opustite se u oazi mira.

Health & Club

Uživajte u sadržajima dostupnima za vašu dobrobit u našem ekskluzivnom Health Clubu. Razmazite se tretmanom lica i tijela iz širokog asortimana terapija namijenjenih opuštanju od stresa, povratku energije i revitalizaciji. Vježbajte u gymu ili obnovite energiju u sauni.

You don't have permission to register