loader image
Image Alt

Sobna posluga

Pojeli biste nešto, ali ste preumorni za izlazak iz sobe?

Sobna posluga

Zaboravite svakodnevicu, učinite nešto za sebe i predajte se trenucima potpunog uživanja.

Kušajte neodoljive kombinacije svježih domaćih namirnica i primamljivih okusa iz Hrvatske i svijeta oblikovanih u ukusne kreacije chefice Ane Grgić Tomić. Dodajte tome izbor pomno biranih vina i koju maštovitu, neodoljivu slasticu Esplanade slastičarskog tima i naša sobna posluga pretvorit će vaš boravak u potpuni gastronomski užitak u intimnom ozračju i privatnosti vaše sobe.

$

$

U Esplanade Zagreb Hotelu vodimo posebnu brigu o podrijetlu naših namirnica i načinu pripreme hrane, Priprema i posluživanje provode se prema strogim HACCP standardima te uz precizne higijenske mjere predostrožnosti. Kako bismo vam olakšali odabir hrane u jelovniku su obilježena jela koja ne bi trebala sadržavati gluten (GF), ona primjerena vegetarijanskoj prehrani (V) te jela pripremljena sukladno Halal standardima (H).  Ipak, kako biste se osjećali potpuno opušteno, molimo vas da našem osoblju naglasite svoje potrebe i prehrambene navike.

 

Jedinstvena intimna atmosfera i privatnost vaše sobe uz vrhunsku kuhinju garantiraju vrhunski gurmanski užitak.

Povežite se s besplatnim superbrzim bežičnim internetom, preuzmite hotelsku aplikaciju i jednostavno u nekolikko klikova izvršite narudžbu jela!

Kontaktirajte nas

Preuzmite Esplanadinu aplikaciju na svoj mobilni uređaj ili pregledajte jelovnik na TV sučelju i jednostavnim koracima izvršite narudžbu u vašu sobu.

Posluživanje

Radno vrijeme: 

06:30-01:00

Jelovnik za kasne noćne zalogaje

MiniBar cjenik

Radno vrijeme: 

01:00-06:30

 

Za rezervaciju smještaja i dodatne informacije obratite se našem timu za rezervacije:

T. +385 1 4566 600
E. [email protected]

Pratite nas. Podijelite svoju priču.

You don't have permission to register