loader image
Image Alt

Čarobni blagdani u Esplanadi

Čarobni blagdani u Esplanadi

Raskošna adventska ponuda, bajkoviti Božić i gala doček Nove 2023. 

 

I ovog adventa doživite vrhunske gastronomske priče uz miris cimeta, pjenušave mjehuriće čistog zadovoljstva i najslađe kolačiće u gradu, koji jednostavno pozivaju na druženje i uživanje.

 

Prepustite se bajkovitom ugođaju i zimsku šetnju živopisnim zagrebačkim ulicama zaokružite uz aromatčne zimske koktele, odličnu kavu ili mirisno kuhano vino u Esplanade 1925 Lounge & Cocktail baru s pogledom na blagdansko ozračje Zagreba.

 

Okupite obitelj na tradicionalnom adventskom ručku u Zinfadnel’su ili nazdravite blagdanima u šik božićnom ozračju Le Bistroa uz jela od bakalara i božićne slastice. Uživanje u slatkim Esplanadinim okusima nastavite u toplini vlastitoga doma uz neodoljiv božićni kolač sa sušenim voćem u pažljivo stiliziranoj ambalaži. Svečani dan Božića provedite u društvu svojih najmilijih uz tradicionalni ručak u restoranu Zinfandel’s, gdje vas očekuje selekcija privlačnih blagdanskih specijaliteta i čarobna atmosfera uz piano glazbu, kako bi Božić bio uistinu poseban. Ili jednostavno naručite našu poznatu puricu za van koju sa svim ukusnim prilozima preuzimate vruću i spremnu za posluživanje.

 

Za najluđu noć u godini odjenite glamuroznu haljinu i pridružite se novogodišnjoj proslavi u veličanstvenoj Smaragdnoj dvorani uz glazbeni sastav Vizija ili odaberite gala doček u svečanoj atmosferi Zinfandel’sa uz prijenos uživo. Crveni tepih, vrhunski pjenušac za dobrodošlicu, gurmanska večera s šest sljedova, odlična glazba, zdravica u ponoć, rekviziti za slavlje – jamstvo su odličnog provoda i najboljeg ulaska u novu 2023. godinu. Dok se zabavljate, za vaše je mališane organiziran dječji doček Nove godine pod stručnim vodstvom animatora. Vesele igre i puno plesa najmlađima su najbolji uvod u novu godinu.

 

Ostvarite do 20% popusta na smještaj u dane Adventa uz Advance Purchase ponudu.

 

Provjerite blagdansku ponudu:

 

Blagdanski jelovnici:

 

 

Kontakt:
T. +385 (0)1 4566 035
You don't have permission to register