loader image
Image Alt

Iskoristite posebnu ponudu, planirajte svoj odmor u 2023.

Iskoristite posebnu ponudu, planirajte svoj odmor u 2023. već danas i rezervirajte smještaj u najboljem hotelu u Zagrebu!

Black Friday uz 30% popusta na rezervaciju smještaja u 2023. godini

 

Prepustite se raskošnim sobama, prepoznatljivoj usluzi i impresivnom pogledu na grad. Ostvarite 30% popusta na rezervaciju vrhunskog smještaja u ovom jedinstvenom povijesnom hotelu u samom srcu Zagreba, koji će vas oduševiti svojom dugom tradicijom, prekrasnom arhitekturom i interijerom te nagrađivanom gurmanskom ponudom.

 

Pri rezervaciji smještaja na internetskim stranicama hotela www.esplanade.hr unesite kôd BLACK22 koji je dostupan samo u petak, 25. studenoga 2022. na Black Friday od 0:00 do 23:59! Rezervaciju je moguće izvršiti samo putem službenih internetskih stranica hotela Esplanade za razdoblje od 1. siječnja do 30. prosinca 2023. godine prema raspoloživosti smještajnih kapaciteta. Popust se odnosi samo na rezervaciju smještaja, ne i na ponudu hrane i pića. Popust nije moguće zamijeniti za novac ili drugu hotelsku uslugu i nije ga moguće kombinirati ni zbrajati s drugim popustima.

 

Rezervacija smještaja može se otkazati bez naknade najkasnije do 16:00 na dan prije dolaska. U slučaju otkazivanja rezervacije nakon tog vremena ili u slučaju nedolaska, vaša kreditna kartica bit će terećena za prvu noć prema cijeni navedenoj u vašoj potvrdi rezervacije.

 

 

Rezervirajte smještaj:
Za sve dodatne informacije obratite se odjelu Rezervacija:
T. +385 (0)1 45 666 00
You don't have permission to register