loader image
Image Alt

Ekskluzivni pokloni

Ekskluzivni pokloni

Razmazite svoje najmilije, zahvalite partnerima i darujte im jedinstveno iskustvo s Esplanadinim potpisom. Kokteli vrhunskih koktel majstora, prepuštanje malim trenucima hedonizma – uživanje u popodnevnom čaju, raskošnom doručku na terasi ili nedjeljnom brunchu u Zinfandel’su – vi samo odaberite, a naše osoblje će pripremiti pažljivo stilizirane poklon-bonove za vas.

Želite li pokloniti nešto iz Esplanade Gourmet kolekcije, preporučamo kutiju zamrznutih štrukli, Esplanade kolač sa suhim voćem i čokoladom ili kolekciju finih čokoladnih pralina u elegantnom ružičastom pakiranju.

$

$

Tu je i čarobna kuharica – ‘Kolači moje omame Vilme’ koja će oduševiti prave ljubitelje slatkoga. Kreativna suradnja sa slastičarskim timom hotela Esplanade urodila je prekrasnom knjigom recepata kao stvorenom za nadolazeće adventske dane. Upotpunite svoj stol božanstvenim medenjacima, impresionirajte goste slasnim kohom od jabuka i finom Linzer tortom, ili pak iznenadite vama dragog slastičarskog virtuoza ovom magičnom kuharicom koja će poslužiti kao savršena inspiracija za pripremu neodoljivih kolača.

DNNA kolekcija ekskluzivnih svijeća i mirisnih štapića koju potpisuje poznata hrvatska tenisačica Donna Vekić elegantan je dodatak interijeru. Mirisi su kreirani u poznatom parfemskom centru Grasse u Francuskoj, a dizajnirao ih je parfumer Arnaud Fourré, dok su svijeće izrađene od 100% prirodnog pčelinjeg voska uz pomoć pčela iz Parka prirode Kopački rit u Hrvatskoj.

Limitirana kolekcija mirisa EGO koju je osmislila hrvatska modna kuća Hippy Garden oživjet će vaš duh, dušu i tijelo.

$

$

Kontaktirajte nas

Za više informacija preuzmite aplikaciju hotela Esplanade ili kontaktirajte hotel na [email protected]

Pratite nas. Podijelite svoju priču.

You don't have permission to register