loader image
Image Alt

Posebna događanja

ODUŠEVITE GOSTE. PRIREDITE IM SPEKTAKL PO KOJEM ĆE VAS PAMTITI.

Posebna događanja

Učinite vaše događanje posebnim i drugačijim. Izdvojite se maštovitim, kreativno osmišljenim idejama koje će impresionirati vaše uzvanike i ostati im u nezaboravnom sjećanju.

Prepustite organizaciju večera, proslava i partyja našem iskusnom organizacijskom timu. Vaši prijedlozi u kombinaciji s našim znanjem, iskustvom i posvećenosti detaljima jamstvo su za vrhunsko događanje.

$

$
Oduševite goste. Priredite im spektakl po kojem će vas pamtiti. Napravite nešto drugačije – nešto o čemu će pisati mediji. Jer, osim znanja, iskustva i želje da ugodimo – naš tim koji se sastoji od mladih entuzijasta – spreman je na izazove i pomicanje granica..

Kreativne kulinarske izvedbe, performansi, umjetničke instalacije, zabavljači, adrenalinski i tematski partyji, zabavni cirkus, organizacija događanja na neobičnim mjestima – ideja je bezbroj

Ovdje smo za vas. Usudite se biti drugačiji. Javite nam se s povjerenjem i realizirajte svoje originalne ideje.

Planirate li događanje obratite nam se s povjerenjem, kako bismo za vas pripremili personaliziranu ponudu i sve informacije koje su vam potrebne. Javit ćemo se povratno u kratkom roku s prijedlozima za organizaciju savršenog događaja za vas i vaše goste.

Kontaktirajte nas

Tim za organizaciju sastanaka i događanja:
T. +385 1 4566 023
T. +385 1 4566 037
M. [email protected]

Pratite nas. Podijelite svoju priču.

You don't have permission to register