loader image
Image Alt

Slasni klasici x Šampanjac

Slasni klasici x Šampanjac

Ljetno uživanje na Oleander terasi uz najfinije zalogaje i kolekciju vrhunskih šampanjaca Veuve Clicquot

Doživite ultimativni ljetni užitak na našoj živopisnoj terasi u srcu Zagreba. Prepustite se ugodnoj atmosferi s prekrasnim pogledom i upijajte kozmopolitski duh Esplanade 1925 Lounge & Cocktail bara. Oleander terasa savršeno je mjesto za opuštanje uz vrhunsku uslugu i šarmantne barmene koji spretno pripremaju odlične koktele – stvorene za uživanje u toplim ljetnim noćima.

Prepustite se ukusnom izboru finih savršeno pripremljenih zalogaja, uključujući omiljeni Club sendvič, burger, Caesar salatu, tradicionalne Esplanadine štrukle, pitu, hrskave krokete i izvanredni tuna tataki s avokadom. Za istinsko gastronomsko iskustvo tu je novi Sharing Menu jelovnik za četiri osobe, koji uključuje najbolje od čuvenih Esplanadinih klasika iz ponude bara – idealno za gurmansko uživanje s prijateljima.

Upotpunite doživljaj čašom, buteljom ili magnum buteljom rashlađenog francuskog šampanjca Veuve Clicquot i dopustite da vrhunski mjehurići čistog zadovoljstva podignu vašu večer na novu razinu.

Uz izvrsni ambijent i kozmopolitsku atmosferu, Oleander terasa idealno je mjesto za opuštanje i druženje. Navratite u Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar i otkrijte savršeni spoj odličnog ugođaja, ukusnih zalogaja s potpisom chefice Ane Grgić Tomić i nezaboravnog ljetnog doživljaja.

 

 

Rezervirajte svoj stol:

+385 1 45 666 33

[email protected]

You don't have permission to register