loader image
Image Alt

Posebna Ponuda

Posebna ponuda

Room details

Planirajte idući boravak u hotelu Esplanade Zagreb i uštedite 20%

 

Uštedite uz naše posebne pogodnosti prilikom plaćanja unaprijed.

 

Ponuda uključuje besplatno korištenje fitnessa i saune u obnovljenom Health Clubu Esplanade, besplatan superbrzi bežični pristup internetu, besplatno preuzimanje Esplanade aplikacije na pametne telefone za jednostavne narudžbe u sobu, te PressReader Hot Zone za besplatno preuzimanje digitalnih novina i časopisa koji će pretvoriti vaš boravak u Esplanadi u nezaboravno iskustvo.

Ukoliko svoj smještaj u hotelu Esplanade Zagreb rezervirate i platite 28 dana prije vašeg dolaska, očekuje vas povoljnija cijena noćenja za 20%. (Ponuda Advance Purchase* podrazumijeva plaćanje unaprijed, a povrat novca nije moguć).

Svaka od pomno dizajniranih i prostranih soba i apartmana nudi tradicionalnu raskoš starog Hollywooda u srcu živopisne hrvatske prijestolnice. Velike mramorne kupaonice s grijanim podovima i ogledalima, tuš-kabinama i kolekcijom luksuzne L’Occitane kozmetike pružit će vam jedinstveni osjećaj doma.

Opustite se u luksuzu i iskusite doživljaj raskošno dizajniranih i opremljenih soba i apartmana koji pružaju poseban osjećaj ugode i besprijekornu razinu usluge u srcu Zagreba.
Veselimo se vašem dolasku!

 

Rezervirajte smještaj danas

 

*Promotivne ponude ne mogu se međusobno kombinirati i vrijede samo za individualne rezervacije. Više informacija o Uvjetima posebnih ponuda doznajte prilikom online rezervacije smještaja. Hotel zadržava pravo da u bilo kojem trenutku može promijeniti promotivne akcije koje se odnose na noćenja, kao i Uvjete rezervacija.

Your Reservation

0$
0$

Pratite nas i podijelite iskustvo

Newsletter

You don't have permission to register